.NET-utvecklare, Åre

Revide är ett snabbväxande produktbolag som driver och utvecklar Voyado, en datadriven SaaS-plattform inom Marketing Automation och CRM. Voyado är det ledande verktyget för retail- och ehandelsbolag som vill personalisera kommunikation och kundupplevelser oavsett marknadskanal. Vi växer snabbt och är nu på jakt efter en senior .NET-utvecklare till vårt Åre-kontor. 

 

EN SAMMANFATTNING AV DIN ROLL

Något är på gång i Åre. Det är en storstad på en yta av en by med naturen och äventyren precis utanför dörren. Samtidigt finns där en energi och ett driv som är beundransvärd. Det är lätt att se fördelarna av natur, närhet och den speciella anda som finns i byn. Revide, som befinner sig mitt i en fantastisk produktresa, ser möjligheterna med allt det som Åre kan erbjuda. Vill du kombinera livskvalité och samtidigt ha stimulerande utmaningar i yrkeslivet? Vill du vara med på vår resa och vara en del av vårt nya kontor i Åre?

 

 • Du kommer att arbeta med väldigt kompetenta kollegor med en blandning av utvecklare och designers där alla har ett mindset att dela kunskap och lära av varandra.
 • Du kommer att arbeta med fullstackutveckling med övervägande tyngd i backend.
 • Dina arbetsuppgifter kommer mest bestå av att utveckla nya features eller vidareutveckla befintliga. Arbetssättet är agilt enligt kanbanfilosofi med kontinuerliga uppdateringar av produkten.
 • Din verktygslåda kommer att bestå av Visual Studio, .NET, C#, SQL Server, git och många olika tjänster i Azure m.m.
 • Du kommer att ingå i ett utvecklingsteam på ca 25 personer som är organiserade i mindre subteam, varav ett team i Åre som idag är fyra personer.


För oss är det inte bara viktigt med vad som utvecklas utan även hur vi utvecklar det. Att hela tiden utveckla teamet, kodkvalité och våra arbetssätt är en självklarhet för oss. Vi jobbar med allt från användarvänlighet och enkelhet till stora datavolymer och komplexa skalningsproblem. Det finns en nyfikenhet kring att lösa avancerade problem och utforska ny teknik som ofta visar sig på våra regelbundna labbdagar.


DU FÅR TA STOR PLATS I EN UNIK ARBETSKULTUR

Du kommer att vara med på en oerhört spännande resa. Revides vision är att utveckla Voyado till att bli Europas bästa lojalitetssystem, och tillsammans med våra kunder är vi på god väg. Vi är extremt dedikerade till uppgiften, men samtidigt är vi måna om att alla mår bra på jobbet. Du kommer att få stort utrymme att växa i en kreativ arbetsmiljö där personlig utveckling är lika självklar som hög kompetens. 

Du får arbeta med några av Sveriges starkaste varumärken som använder Voyado som plattform för sitt lojalitetsarbete, och din vardag har inslag av samarbete med såväl kund som leveransteam. Rusta, Kjell & Company, NetOnNet, Mio, Polarn O. Pyret, MQ, Brothers, NK, 24MX, XXL, Mekonomen och Happy Homes är några exempel på våra kunder.
Revide är Microsoft Gold Cloud Partner.

VI TROR ATT DU HAR FÖLJANDE ERFARENHET

 • akademisk utbildning med IT-riktning (flerårig utbildning med programmeringsinriktning)
 • stort intresse för programmering och problemlösning
 • Visual Studio, C#, Microsoft SQL Server, JavaScript
 • minst tre års yrkeserfarenhet som utvecklare
 • flytande svenska i både tal och skrift
 • extra plus om du har erfarenhet av att arbeta med molnbaserade lösningar, t.ex. Azure eller har certifiering inom .NET


Som person är du öppen för förändring, tycker du om att lära dig nya saker, är självgående och förstår systemutveckling med ett agilt arbetssätt.

Om du känner att detta är rätt för dig, hör gärna av dig redan idag! Kontakta anders.bursjoo@revide.se om du är intresserad eller vill ha mer information.
Läs mer om oss på www.revide.se och vårt lojalitetssystem på www.voyado.com

Revide är inne i en expansionsfas och söker just nu flera kompetenser.

Vi söker en

.NET-utvecklare, Åre

Vi söker en

DevOps / Operations Engineer i Azure, Norrköping

Vi söker en

Frontendutvecklare, Stockholm

Vi söker en

.NET-utvecklare, Norrköping

Vi söker en

.NET-utvecklare, Stockholm

Vi söker en

Sales Executive, Stockholm

Vi söker en

Voyado Trainee

Vi söker en

Senior Sales Executive, Stockholm

Vi söker en

Spontanansökan!