Senior teknisk projektledare, Stockholm

Revide är ett snabbväxande produktbolag som driver och utvecklar Voyado, en datadriven SaaS-plattform inom Marketing Automation och CRM. Voyado är det ledande verktyget för retail- och ehandelsbolag som vill personalisera kommunikation och kundupplevelser oavsett marknadskanal. Vi växer snabbt och är nu på jakt efter en senior kundnära teknisk projektledare till vårt Stockholmskontor.  

 

SAMMANFATTNING AV DIN ROLL 

Alla företag behöver förenkla och förbättra sin marknadsföring mot slutkunden, men förutsättningar och systemflora skiljer sig ofta åt. Därför kommer ditt arbete variera mycket. Du behöver vara lösningsorienterad och ge råd kring hur kunden bäst integrerar sina system med Voyado. 

Ditt primära fokus blir att driva förstudier och implementeringsprojekt i Voyado tillsammans med ditt leveransteam. Du håller ihop projekten och har stor förståelse för kundens affär samtidigt som du värdesätter konsumentens upplevelse i såväl butik som e-handel. I ditt arbete kommer du möta och ha kontakt med marknadsavdelning, ledning, IT-avdelning samt kundens övriga leverantörer.

 

DIN BAKGRUND

Du gillar att möta människor, vet värdet av hög service samt drivs av att utveckla såväl kundens som Revides affär. Du är även nyfiken som person och ser lärandet som en ständigt viktig process. För att lyckas i rollen behöver du även ha en god teknisk grund och kunskap om systemintegration för att kunna se helheten och förhålla dig till kundens övriga system.

Vi söker dig som har

  • förståelse för lösningsarkitektur för att kunna ge rekommendationer kring integration och arkitektur
  • UX-förståelse för att skapa den bästa upplevelsen för slutkunden
  • tidigare varit teknisk projektledare/applikationsspecialist för liknande system
  • arbetat med retail, e-handel, webb, marknadsföring eller CRM
  • flera års erfarenhet av att arbeta med projektledning och IT-/webbaserade system

 

Det är extra meriterande om du har

  • arbetat som utvecklare
  • relevant universitets- eller högskoleutbildning, gärna som ingenjör eller systemvetare
  • bakgrund som managementkonsult

 

DU FÅR TA STOR PLATS I EN UNIK ARBETSKULTUR

Du kommer att vara med på en oerhört spännande resa. Revides vision är att utveckla Voyado till att bli Europas bästa lojalitetssystem, och tillsammans med våra kunder är vi på god väg. Vi är extremt dedikerade till uppgiften, men samtidigt är vi måna om att alla mår bra på jobbet. Du kommer att få stort utrymme att växa i en kreativ arbetsmiljö där personlig utveckling är lika självklar som hög kompetens. Vi sitter i en attraktiv arbetsmiljö i Hammarby sjöstad med utsikt över Stockholms vatten.

Du får arbeta med några av Sveriges starkaste varumärken som använder Voyado som plattform för sitt lojalitetsarbete, och din vardag består av täta samarbeten med såväl kund som leveransteam. Rusta, Kjell & Company, NetOnNet, Mio, Polarn O. Pyret, MQ, Brothers, NK, XXL, Mekonomen och Happy Homes är några exempel på våra kunder.


Om du känner att detta är rätt för dig, hör gärna av dig redan idag! Kontakta michael.jerlin@revide.se om du är intresserad eller vill ha mer information.

Läs mer om oss på på sajten och om vårt lojalitetssystem på www.voyado.com

Revide är inne i en expansionsfas och söker just nu flera kompetenser.

Vi söker en

Senior teknisk projektledare, Stockholm

Vi söker en

.NET-utvecklare, Åre

Vi söker en

DevOps / Operations Engineer i Azure, Norrköping

Vi söker en

Frontendutvecklare, Stockholm

Vi söker en

.NET-utvecklare, Norrköping

Vi söker en

.NET-utvecklare, Stockholm

Vi söker en

Junior frontend-utvecklare, Stockholm

Vi söker en

Spontanansökan!

Vi söker en

Customer Success Manager, Stockholm

Vi söker en

Sales Executive, Stockholm

Vi söker en

Senior Sales Executive, Stockholm