Sales Executive, Stockholm

Revide är ett snabbväxande produktbolag som driver och utvecklar Voyado, en datadriven SaaS-plattform inom Marketing Automation och CRM. Voyado är det ledande verktyget för retail- och ehandelsbolag som vill personalisera kommunikation och kundupplevelser oavsett marknadskanal.

Vi växer snabbt och är nu på jakt efter en driven och prestigelös Sales Executive som är duktig på att skapa nya affärsmöjligheter samt bygga och vårda värdefulla relationer.

 

SAMMANFATTNING AV DIN ROLL

Som Sales Executive jobbar du främst med prospektering och nykundsförsäljning för att skapa nya affärer och nå uppsatta mål. Du kommer tillhöra vårt säljteam som har en prestigelös anda och arbeta i en miljö som präglas av entreprenöriell stämning och högt tempo. Du kommer sälja den ledande och mest användarvänliga molnbaserade lojalitets-plattformen på marknaden till primärt retailkedjor, ehandelsbolag och retail brands.

 Dina främsta kontaktpunkter är marknadsavdelningar samt ansvariga inom CRM, ehandel och IT. Du kommer ofta träffa kunder tillsammans med både andra kollegor och partners och även i den mån det krävs hela tiden få nödvändig stöttning från nyckelpersoner inom Revide.

I och med att vi jobbar långsiktigt med alla våra kunder lägger du stor vikt vid en god affärsrelation både i prospektering, möten och avtalsförhandling. Rollen innebär stort ansvar som ger utrymme för egna initiativ. Du arbetar även mer långsiktigt med att öka Revides och Voyados synlighet på marknaden genom att delta på branschdagar och mässor.

 

Ansvarsområden:

 • Prospektera och etablera nya kundkontakter och affärsmöjligheter, boka möten med potentiella kunder
 • Presentera, introducera och dema Voyado
 • Offert- och avtalsarbete
 • Professionell och relationsskapande kundbearbetning som stärker företagets affär. Du ser även till att kunderna växer med Revide och Voyado

 

 PERSONLIGA EGENSKAPER

Revide är ett innovativt techbolag där vi drivs av passion och engagemang. För att lyckas och trivas i rollen som Sales Executive är det viktigt att du är en riktig doer som tycker att det är kul när det går snabbt och händer mycket.

Vi söker dig som

 • Drivs av att överträffa dina mål
 • Är orädd, proaktiv och har starkt eget driv
 • Är representativ, förtroendegivande och gillar att nätverka
 • Förstår kundens behov och visar på lösningar utifrån det
 • Har förmågan att kunna ta plats som strategiskt bollplank
 • Har intresse för retail och den digitala transformationen av handeln

 

DIN BAKGRUND

 • Relevant och framgångsrik erfarenhet av försäljning
 • Meriterande är om du har erfarenhet av försäljning av SaaS-system eller andra tekniska lösningar

 

 DU FÅR TA STOR PLATS I EN UNIK ARBETSKULTUR

Du kommer att vara med på en oerhört spännande resa vara delaktig i att rita om marknaden för personaliserade kundupplevelser. Revides vision är att utveckla Voyado till Europas ledande lojalitetssystem inom retail och ehandel, och tillsammans med våra kunder är vi på god väg. Vi är extremt dedikerade till uppgiften, men samtidigt är vi måna om att alla mår bra på jobbet. Du kommer att få stort utrymme att växa i en kreativ arbetsmiljö där personlig utveckling är lika självklar som hög kompetens.

Du får arbeta med några av Sveriges starkaste varumärken som använder Voyado som plattform för sitt lojalitetsarbete, och din vardag har inslag av samarbete med såväl kund som leveransteam. XXL, Rusta, Apoteket, Kjell & Co, NetOnNet, Mio, Polarn O. Pyret, MQ och Jollyroom är några exempel på våra kunder.

Om du känner att detta är rätt för dig, hör gärna av dig redan idag! Kontakta lotta.silverberg@revide.se om du är intresserad eller vill ha mer information.

Läs mer om oss på www.revide.se och www.voyado.com

Revide är inne i en expansionsfas och söker just nu flera kompetenser.

Vi söker en

.NET-utvecklare, Åre

Vi söker en

DevOps / Operations Engineer i Azure, Norrköping

Vi söker en

Frontendutvecklare, Stockholm

Vi söker en

.NET-utvecklare, Norrköping

Vi söker en

.NET-utvecklare, Stockholm

Vi söker en

Sales Executive, Stockholm

Vi söker en

Voyado Trainee

Vi söker en

Senior Sales Executive, Stockholm

Vi söker en

Spontanansökan!