Frontendutvecklare, Stockholm

Revide är ett snabbväxande produktbolag som driver och utvecklar Voyado, en datadriven SaaS-plattform inom Marketing Automation och CRM. Voyado är det ledande verktyget för retail- och ehandelsbolag som vill personalisera kommunikation och kundupplevelser oavsett marknadskanal. Vi växer snabbt och är nu på jakt efter fler frontendvecklare till vårt Stockholmskontor.

 

EN SAMMANFATTNING AV DIN ROLL

Vi söker dig som är en doer med några års erfarenhet och som arbetat med frontend-/webbutveckling. Som person gillar du att lära dig nya saker och är självgående. Du kommer ingå i vårt team i Stockholm som ansvarar för nyutvecklingen av det molnbaserade systemet Voyado. Arbetssättet är agilt enligt kanbanfilosofi med kontinuerliga uppdateringar av produkten. Vi erbjuder en trevlig miljö med väldigt kompetenta kollegor.

För oss är det inte bara viktigt med vad som utvecklas utan även hur vi utvecklar det. Att hela tiden utveckla teamet, kodkvalité och våra arbetssätt är en självklarhet för oss. Vi jobbar med allt från användarvänlighet och enkelhet till stora datavolymer och komplexa skalningsproblem. Det finns en nyfikenhet kring att lösa avancerade problem och utforska ny teknik som ofta visar sig på våra regelbundna labbdagar.

DU FÅR TA STOR PLATS I EN UNIK ARBETSKULTUR

Du kommer att vara med på en oerhört spännande resa. Revides vision är att utveckla Voyado till att bli Europas bästa lojalitetssystem, och tillsammans med våra kunder är vi på god väg. Vi är extremt dedikerade till uppgiften, men samtidigt är vi måna om att alla mår bra på jobbet. Du kommer att få stort utrymme att växa i en kreativ arbetsmiljö där personlig utveckling är lika självklar som hög kompetens. Vi sitter i en attraktiv arbetsmiljö i Hammarby Sjöstad med vacker utsikt över Stockholms vatten.

Du får arbeta med några av Sveriges starkaste varumärken som använder Voyado som plattform för sitt lojalitetsarbete, och din vardag har inslag av samarbete med såväl kund som leveransteam. Rusta, Kjell & Company, NetOnNet, Mio, Polarn O. Pyret, MQ, Brothers, NK, XXL, Mekonomen och Happy Homes är några exempel på våra kunder.

VI TROR ATT DU

  • brinner för användarvänlighet
  • har ett stort intresse för programmering och problemlösning
  • du har djup kunskap inom CSS (LESS/SCSS/…) och Javascript
  • har erfarenhet av ramverk som Aurelia, knockoutJS, RequireJS eller liknande
  • har minst tre års yrkeserfarenhet som utvecklare
  • flytande svenska i både tal och skrift
  • det är dessutom meriterande om du arbetat med komponentbaserad utveckling


 

Som person tycker du om att lära dig nya saker, är självgående och förstår utveckling med ett agilt arbetssätt. 


Om du känner att detta är rätt för dig, hör gärna av dig redan idag! 
Kontakta anders.bursjoo@revide.se om du är intresserad eller vill ha mer information.

Läs mer om oss på www.revide.se och vårt lojalitetssystem på www.voyado.com

Revide är inne i en expansionsfas och söker just nu flera kompetenser.

Vi söker en

.NET-utvecklare, Åre

Vi söker en

DevOps / Operations Engineer i Azure, Norrköping

Vi söker en

Frontendutvecklare, Stockholm

Vi söker en

.NET-utvecklare, Norrköping

Vi söker en

.NET-utvecklare, Stockholm

Vi söker en

Sales Executive, Stockholm

Vi söker en

Voyado Trainee

Vi söker en

Senior Sales Executive, Stockholm

Vi söker en

Spontanansökan!