DevOps / Operations Engineer i Azure, Norrköping

Revide är ett snabbväxande produktbolag som driver och utvecklar Voyado, en datadriven SaaS-plattform inom Marketing Automation och CRM. Voyado är det ledande verktyget för retail- och ehandelsbolag som vill personalisera kommunikation och kundupplevelser oavsett marknadskanal. Vi växer snabbt och är nu på jakt efter en DevOps Engineer till vårt Norrköpingskontorkontor. 


EN SAMMANFATTNING AV DIN ROLL

  • Du kommer att ansvara för att se till att våra produktion och testmiljöer fungerar och mår bra. Det innefattar monitorering, uppdatering och skalning i vår molnbaserade miljö (Azure).
  • Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att länka samman utvecklingen av systemet med den skarpa driftmiljön och steg däremellan.
  • Du kommer att arbeta med väldigt kompetenta kollegor med en blandning av utvecklare och designers där alla har ett mindset att dela kunskap och lära av varandra.
  • Du kommer att ingå i ett utvecklingsteam på ca 25 personer som är organiserade i mindre subteam.

 

För oss är det inte bara viktigt med vad som utvecklas utan även hur vi utvecklar det. Att hela tiden utveckla teamet, kodkvalité och våra arbetssätt är en självklarhet för oss. Vi jobbar med allt från användarvänlighet och enkelhet till stora datavolymer och komplexa skalningsproblem. Det finns en nyfikenhet kring att lösa avancerade problem, utforska ny teknik och nya arbetssätt som ofta visar sig på våra regelbundna labbdagar.


DU FÅR TA STOR PLATS I EN UNIK ARBETSKULTUR

Du kommer att vara med på en oerhört spännande resa. Revides vision är att utveckla Voyado till att bli Europas bästa lojalitetssystem, och tillsammans med våra kunder är vi på god väg. Vi är extremt dedikerade till uppgiften, men samtidigt är vi måna om att alla mår bra på jobbet. Du kommer att få stort utrymme att växa i en kreativ arbetsmiljö där personlig utveckling är lika självklar som hög kompetens. Vi sitter i en attraktiv arbetsmiljö mitt på Drottninggatan i centrala Norrköping.

Du får arbeta med några av Sveriges starkaste varumärken som använder Voyado som plattform för sitt lojalitetsarbete, och din vardag har inslag av samarbete med såväl kund som leveransteam. Rusta, Kjell & Company, NetOnNet, Mio, Polarn O. Pyret, MQ, Brothers, NK, G-Star, XXL, Mekonomen och Happy Homes är några exempel på våra kunder.

Revide är Microsoft Gold Cloud Partner.


VI TROR ATT DU HAR FÖLJANDE ERFARENHET

  • du tycker om att arbeta med servrar och infrastruktur
  • stort intresse för teknik, automatisering och problemlösning
  • kan arbeta både med Windows- och Linuxmiljöer
  • arbetat med Azure eller någon annan av de större molnbaserade systemen
  • är ansvarstagande, serviceminded och en teamarbetare som gärna delar med dig av kunskap
  • flytande svenska i både tal och skrift


Som person tycker du om att lära dig nya saker, är självgående och förstår modern systemutveckling med ett agilt arbetssätt.

Om du känner att detta är rätt för dig, hör gärna av dig redan idag! Kontakta anders.bursjoo@revide.se om du är intresserad eller vill ha mer information.

Läs mer om oss på www.revide.se och vårt lojalitetssystem på www.voyado.com

Revide är inne i en expansionsfas och söker just nu flera kompetenser.

Vi söker en

.NET-utvecklare, Åre

Vi söker en

DevOps / Operations Engineer i Azure, Norrköping

Vi söker en

Frontendutvecklare, Stockholm

Vi söker en

.NET-utvecklare, Norrköping

Vi söker en

.NET-utvecklare, Stockholm

Vi söker en

Sales Executive, Stockholm

Vi söker en

Voyado Trainee

Vi söker en

Senior Sales Executive, Stockholm

Vi söker en

Spontanansökan!