Voyado specialist, Stockholm

Vi söker en junior teknisk projektledare till vårt Stockholmskontor. Ditt huvudfokus blir att skapa förutsättningar för att driva och utveckla lojalitetsprogram med vår plattform Voyado i grunden, där du blir en viktig del för att både förstå och utföra anpassningar och konfiguration av plattformen. Allt i tätt samarbete med produkt- och leveransteamen.

Du är nyfiken och envis och tar, vid behov, gärna ett möte med kund för att få full förståelse för det specifika projektet. I ditt arbete kommer du möta och ha kontakt med kundens marknads- och IT-avdelning, samt kundens övriga leverantörer.

Du erbjuds

Vi erbjuder en trevlig och kreativ arbetsmiljö där personlig utveckling tillsammans med skickliga kollegor är en självklarhet. Vi sitter i attraktivt kontor med vacker utsikt i Stockholm. Om du är den naturbegåvning vi söker efter är steget inte långt till utökat ansvar där du i en framtid agerar som fullfjädrad teknisk projektledare med övergripande ansvar för implementeringsprojekt. Alla våra leveranser sker i nära samarbete med både kund och vårt produktteam - och ofta i direkt samarbete! Detta ger dig en unik möjlighet att påverka väsentliga delar i produktutvecklingen, samtidigt som du gör faktiskt skillnad för kunden.

Vi tror stenhårt på trivsel och trygghet kombinerat med bra villkor vilket ger dig en möjlighet att sätta guldkant på din karriär. Du får utmanande och pedagogisk guidning av våra seniora teammedlemmar som sätter stolthet i att dela med sig av sin kunskap.

Du kommer att jobba med både stora och små varumärken i något av våra kund- och leveransteam. Några av våra kunder idag: MQ, JC, Polarn O. Pyret, Brothers, Ur & Penn, Kjell & Company, Rusta, Mekonomen och Happy Homes.

Du får möjlighet att arbeta i ett bolag där vi satt samman det bästa team vi kunnat för att skapa bra tjänster och en komplett plattform. Vårt mål är att utveckla Europas bästa lojalitetssystem – produkten Voyado. Tillsammans med våra kunder är vi på god väg.

Din bakgrund

Du kommer från en relevant teknisk bakgrund med intresse för IT där fokus ligger på att koppla samman externa system samt att göra konfigurationer och anpassningar i Voyado. Med rätt inställning är det mesta möjligt och nyfikenhet och envishet är två nyckelord vi återkommer till. Du tycker om att lära dig nya saker och är självgående.

Du har

  • Relevant universitets- eller högskoleutbildning


Meriterande om du har

  • Arbetat med konfiguration och anpassningar av IT-plattformar
  • Erfarenhet från relevanta arbetsuppgifter i något eller några år i liknande bolag


Låter detta intressant, ta kontakt med oss redan idag!
Kontakta: michael.jerlin@revide.se för mer information.

Läs mer om vårt lojalitetsverktyg på www.voyado.com

Revide är inne i en expansionsfas och söker just nu flera kompetenser.

Vi söker en

Senior IT projektledare, Stockholm

Vi söker en

Voyado specialist, Stockholm

Vi söker en

DevOps Engineer for Azure, Norrköping

Vi söker en

Frontendutvecklare, Stockholm

Vi söker en

Senior backendutvecklare, Norrköping

Vi söker en

Senior utvecklare, Stockholm

Vi söker en

Junior frontend/designer, Stockholm

Vi söker en

Spontanansökan!