Senior IT projektledare, Stockholm

Revide utvecklar och driver Voyado, ett av marknadens mest avancerade och samtidigt användarvänliga lojalitetssystem. Vi upplever just nu ett explosivt behov hos företag att effektivisera sitt lojalitetsarbete, och söker därför en senior projektledare till vårt Stockholmskontor.

SAMMANFATTNING AV DIN ROLL 

Alla företag behöver förenkla och förbättra sin kundlojalitet, men kundernas förutsättningar och systemflora skiljer sig ofta åt. Därför kommer ditt arbete variera mycket. Du behöver vara lösningsorienterad och ge råd kring hur kunden bäst integrerar sina system med Voyado. 

Ditt primära fokus blir att driva förstudier och implementeringsprojekt i Voyado tillsammans med ditt leveransteam. Du håller ihop projekten och har stor förståelse för kundens affär samtidigt som du värdesätter konsumentens upplevelse i såväl butik som e-handel. I ditt arbete kommer du möta och ha kontakt med marknadsavdelning, ledning, IT-avdelning samt kundens övriga leverantörer.

Du gillar att möta människor, vet värdet av hög service samt drivs av att utveckla såväl kundens som Revides affär. Alla våra leveranser sker i nära samarbete med både kund och vårt produktteam. Detta ger dig en unik möjlighet att påverka väsentliga delar i produktutvecklingen av Voyado, samtidigt som du gör stor skillnad för kunden.

DU FÅR TA STOR PLATS I EN UNIK ARBETSKULTUR

Du kommer att vara med på en oerhört spännande resa. Revides vision är att utveckla Voyado till att bli Europas bästa lojalitetssystem, och tillsammans med våra kunder är vi på god väg. Vi är extremt dedikerade till uppgiften, men samtidigt är vi måna om att alla mår bra på jobbet. Du kommer att få stort utrymme att växa i en kreativ arbetsmiljö där personlig utveckling är lika självklar som hög kompetens. Vi sitter i en attraktiv arbetsmiljö i Hammarby sjöstad med utsikt över Stockholms vatten.

Du får arbeta med några av Sveriges starkaste varumärken som använder Voyado som plattform för sitt lojalitetsarbete, och din vardag består av täta samarbeten med såväl kund som leveransteam. Rusta, Kjell & Company, NetOnNet, Mio, Polarn O. Pyret, MQ, Brothers, NK, XXL, Mekonomen och Happy Homes är några exempel på våra kunder.

DIN BAKGRUND

  • Du har en teknisk bakgrund med relevant universitets- eller högskoleutbildning, gärna som ingenjör eller systemvetare
  • Du har flera års erfarenhet av att arbeta med projektledning och IT-/webbaserade system. Det är en fördel om du arbetat som konsult eller varit beställare och ansvarig för införandet av olika IT system och gärna integrationer mellan olika system
  • Du är självgående i din roll, men samtidigt är du nyfiken som person och ser lärandet som en ständigt viktig process


Det är extra meriterande om du har:

  • arbetat som utvecklare
  • arbetat med e-handel, marknadsföring eller CRM
  • erfarenhet av retailbranschen


Om du känner att detta är rätt för dig, hör gärna av dig redan idag! Kontakta michael.jerlin@revide.se om du är intresserad eller vill ha mer information.

Läs mer om oss på på sajten och om vårt lojalitetssystem på www.voyado.com

Revide är inne i en expansionsfas och söker just nu flera kompetenser.

Vi söker en

Senior IT projektledare, Stockholm

Vi söker en

.NET-utvecklare, Åre

Vi söker en

DevOps Engineer for Azure, Norrköping

Vi söker en

Frontendutvecklare, Stockholm

Vi söker en

Senior backendutvecklare, Norrköping

Vi söker en

Senior utvecklare, Stockholm

Vi söker en

Spontanansökan!

Vi söker en

Ekonomiassistent, Norrköping