Senior projektledare, Norrköping

Vi söker en projektledare till vårt Norrköpingskontor. Ditt huvudfokus blir skapa förutsättningar för att driva och utveckla lojalitetsprogram med vår plattform Voyado i grunden. Där du leder arbetet med förstudie och implementering av Voyado tillsammans med vårt leveransteam.

Du är kommunikativ – både i tal och skrift – och gillar att utveckla både kunds och vår affär. I ditt arbete kommer du möta och ha kontakt med marknadsavdelning, ledning, IT-avdelning samt kundens övriga leverantörer.

Du erbjuds

Vi erbjuder en trevlig och kreativ arbetsmiljö där personlig utveckling tillsammans med skickliga kollegor är en självklarhet. Vi sitter i nybyggt kontor i Norrköping city. Du kommer att jobba med både stora och små varumärken nära kund och leveransteam. Några av våra kunder idag: MQ, JC, Polarn O. Pyret, Brothers, Ur & Penn, G-Star, Rusta, Mekonomen och Happy Homes.

Du får möjlighet att arbeta med i ett bolag där vi satt samman det bästa team vi kunnat för att skapa bra tjänster och en komplett plattform. Vårt mål är att utveckla Europas bästa lojalitetssystem – produkten Voyado. Tillsammans med våra kunder är vi på god väg.

Din bakgrund

Du har en teknisk bakgrund och erfarenhet av att arbeta med införande av system och gärna integrationer mellan olika system. Vi tror du arbetat som konsult eller varit beställare och ansvarig för införandet av olika IT system. Som person tycker du om att lära dig nya saker och är självgående.

Du har

  • Relevant universitets- eller högskoleutbildning
  • Flerårig erfarenhet av att arbeta med projektledning och IT-/webbaserade system


Meriterande om du har

  • Arbetat med marknadsföring eller CRM
  • Arbetat inom retailbranschen


Låter detta intressant, ta kontakt med oss redan idag!
Kontakta: stefan.lundqvist@revide.se för mer information.

Läs mer om vårt lojalitetsverktyg på www.voyado.com

Revide är inne i en expansionsfas och söker just nu flera kompetenser.

Vi söker en

Senior IT projektledare, Stockholm

Vi söker en

Utvecklare, Stockholm

Vi söker en

Senior utvecklare, Norrköping

Vi söker en

Senior projektledare, Norrköping

Vi söker en

Junior Teknisk Projektledare, Stockholm

Vi söker en

Berätta för oss