Junior frontend/designer, Stockholm

Revide utvecklar och driver Voyado, ett av marknadens mest avancerade och samtidigt användarvänliga lojalitetssystem. Vi upplever just nu ett explosivt behov hos företag att effektivisera sitt lojalitetsarbete. Vi behöver i samma takt hjälpa våra kunder i implementeringsprojekt och söker därför en junior designer med frontendkunskaper till vårt Stockholmskontor.

En sammanfattning av din roll


Vi söker dig som har något års erfarenhet, alternativt är ny ut från skolan och väldigt hungrig och nyfiken på arbetsmarknaden. Arbetsuppgifterna blir att konfigurera, designa och programmera alla kommunikativa ytor som möter slutkunden, varför din bakgrund och expertis bör utgå från webbdesign/utveckling. Du kommer ingå i vårt leveransteam i Stockholm som ansvarar för att genomföra förstudier, implementationsprojekt samt förvaltning av befintliga kunder.

För oss är det inte bara viktigt med vad som utvecklas utan även hur vi utvecklar det. Att hela tiden utveckla teamet, kodkvalité och våra arbetssätt är en självklarhet för oss. Vi jobbar med allt från användarvänlighet och enkelhet till att löpande utvärdera tekniska möjligheter i både klient- och OS-miljöer. Dina seniora kollegor och kompetensgrupper ser till att du blir en viktig byggsten i vår ambition att ligga i framkant i allt vi gör.

Du får ta stor plats i en unik arbetskultur


Du kommer att vara med på en oerhört spännande resa. Revides vision är att utveckla Voyado till att bli Europas bästa lojalitetssystem, och tillsammans med våra kunder är vi på god väg. Vi är extremt dedikerade till uppgiften, men samtidigt är vi måna om att alla mår bra på jobbet. Du kommer att få stort utrymme att växa i en kreativ arbetsmiljö där personlig utveckling är lika självklar som hög kompetens. Vi sitter i en attraktiv arbetsmiljö i Hammarby sjöstad med utsikt över Stockholms vatten.

Du får arbeta med några av Sveriges starkaste varumärken som använder Voyado som plattform för sitt lojalitetsarbete, och din vardag har inslag av samarbete med såväl kund som leveransteam. Rusta, Kjell & Company, NetOnNet, Mio, Polarn O. Pyret, MQ, Brothers, NK, XXL, Mekonomen och Happy Homes är några exempel på våra kunder.

Vi tror att du har följande kompetens och erfarenhet 

  • Du har relevant bakgrund och/eller utbildning
  • Du förstår vikten av modern användarvänlighet och god design
  • Du behärskar Photoshop, HTML5, CSS3 och gillar tanken på att fördjupa dina JS-kunskaper
  • Du har förståelse för webbutvecklingsprinciper
  • Som person är du är stresstålig, positiv och kommunikativ
  • Det är meriterande med erfarenhet från liknande arbetsuppgifter, gärna i ett produktbolag

Tjänsten är på heltid med start så snart som möjligt. 

Om du känner att detta är rätt för dig, hör gärna av dig redan idag! Kontakta michael.jerlin@revide.se om du är intresserad eller vill ha mer information.

 

Läs mer om oss på www.revide.se och vårt lojalitetssystem på www.voyado.com

Revide är inne i en expansionsfas och söker just nu flera kompetenser.

Vi söker en

Senior IT projektledare, Stockholm

Vi söker en

Voyado specialist, Stockholm

Vi söker en

DevOps Engineer for Azure, Norrköping

Vi söker en

Frontendutvecklare, Stockholm

Vi söker en

Senior backendutvecklare, Norrköping

Vi söker en

Senior utvecklare, Stockholm

Vi söker en

Junior frontend/designer, Stockholm

Vi söker en

Spontanansökan!