DevOps Engineer for Azure, Norrköping

Revide utvecklar och driver Voyado, ett av marknadens mest avancerade och samtidigt användarvänliga lojalitetssystem. Vi upplever just nu ett explosivt behov hos företag att effektivisera sitt lojalitetsarbete. Vi behöver i samma takt utveckla vårt system och söker därför fler medarbetare till vårt utvecklingsteam i Norrköping.


EN SAMMANFATTNING AV DIN ROLL

  • Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att länka samman utvecklingen av systemet med den skarpa driftmiljön i Azure och alla steg däremellan.
  • Dina ansvarsområden kommer innefatta monitorering av systemet i både testmiljö och drift.
  • Du kommer att få vara med att påverka och utveckla vår befintliga continuous integration pipeline samt att hjälpa till att ta fram och förbättra automationssteg och continuous deploy.
  • Du kommer att arbeta med väldigt kompetenta kollegor med en blandning av utvecklare och designers där alla har ett mindset att dela kunskap och lära av varandra.
  • Du kommer att ingå i ett utvecklingsteam på ca 20 personer som är organiserade i mindre subteam.

 

För oss är det inte bara viktigt med vad som utvecklas utan även hur vi utvecklar det. Att hela tiden utveckla teamet, kodkvalité och våra arbetssätt är en självklarhet för oss. Vi jobbar med allt från användarvänlighet och enkelhet till stora datavolymer och komplexa skalningsproblem. Det finns en nyfikenhet kring att lösa avancerade problem, utforska ny teknik och nya arbetssätt som ofta visar sig på våra regelbundna labbdagar.


DU FÅR TA STOR PLATS I EN UNIK ARBETSKULTUR

Du kommer att vara med på en oerhört spännande resa. Revides vision är att utveckla Voyado till att bli Europas bästa lojalitetssystem, och tillsammans med våra kunder är vi på god väg. Vi är extremt dedikerade till uppgiften, men samtidigt är vi måna om att alla mår bra på jobbet. Du kommer att få stort utrymme att växa i en kreativ arbetsmiljö där personlig utveckling är lika självklar som hög kompetens. Vi sitter i en attraktiv arbetsmiljö mitt på Drottninggatan i centrala Norrköping.

Du får arbeta med några av Sveriges starkaste varumärken som använder Voyado som plattform för sitt lojalitetsarbete, och din vardag har inslag av samarbete med såväl kund som leveransteam. Rusta, Kjell & Company, NetOnNet, Mio, Polarn O. Pyret, MQ, Brothers, NK, G-Star, XXL, Mekonomen och Happy Homes är några exempel på våra kunder.

Revide är Microsoft Gold Cloud Partner.


VI TROR ATT DU HAR FÖLJANDE ERFARENHET

  • flera års erfarenhet av DevOps-relaterade arbetsuppgifter
  • stort intresse för teknik, automatisering och problemlösning
  • arbetat med Azure eller någon annan av de större molnbaserade systemen
  • är ansvarstagande och en teamarbetare som gärna delar med dig av kunskap


Som person tycker du om att lära dig nya saker, är självgående och förstår modern systemutveckling med ett agilt arbetssätt.

Om du känner att detta är rätt för dig, hör gärna av dig redan idag! Kontakta anders.bursjoo@revide.se om du är intresserad eller vill ha mer information.

Läs mer om oss på www.revide.se och vårt lojalitetssystem på www.voyado.com

Revide är inne i en expansionsfas och söker just nu flera kompetenser.

Vi söker en

Senior IT projektledare, Stockholm

Vi söker en

.NET-utvecklare, Åre

Vi söker en

DevOps Engineer for Azure, Norrköping

Vi söker en

Frontendutvecklare, Stockholm

Vi söker en

Senior backendutvecklare, Norrköping

Vi söker en

Senior utvecklare, Stockholm

Vi söker en

Spontanansökan!

Vi söker en

Ekonomiassistent, Norrköping