CRM-Projektledare, Stockholm

Vi söker en senior CRM-projektledare till vårt Stockholmskontor. Ditt huvudfokus blir att skapa förutsättningar för att driva och utveckla lojalitetsprogram med vår plattform i grunden. Du har en stor förståelse för hur strategi, teknik och analys hänger ihop och ser fram emot att hjälpa våra kunder och vår plattform att utvecklas.

Vi värdesätter om du har en kreativ ådra och kan kombinera den med att måla upp genomförbara strategier. Du är kommunikativ – både i tal och skrift – och gillar att utveckla både kunds och vår affär. Finns det dessutom en aning nyfikenhet kring hur nya tekniska möjligheter ska tacklas, kommer du hitta dina själsfränder.

Du erbjuds

Vi erbjuder en trevlig och kreativ arbetsmiljö där personlig utveckling tillsammans med skickliga kollegor är en självklarhet. Vi sitter på våning 10 i LUMA-huset med en fantastisk utsikt. Du kommer att jobba med både stora och små varumärken nära kund och leveransteam. Några av våra kunder idag: Polarn O. Pyret, Brothers, Ur & Penn, G-Star, Hemglass och Happy Homes.

Du får möjlighet att arbeta med CRM i ett bolag där vi satt samman det bästa team vi kunnat för att skapa bra tjänster och en komplett plattform. Vårt mål är att utveckla Europas bästa lojalitetssystem – produkten eClub. Tillsammans med våra kunder är vi på god väg.

Din bakgrund

Som person tycker du om att lära dig nya saker, är självgående och förstår CRM ur både strategiska och operativa perspektiv. Vi ser att du antagligen arbetat som konsult inom området, eller har suttit i ett eller flera företag som implementerat och drivit lojalitetsupplägg.

Du har

  • Relevant universitets- eller högskoleutbildning
  • Flerårig erfarenhet av att arbeta med projektledning och strategiska leveranser inom CRM
  • Erfarenhet av och förståelse för kundutveckling och lojalitetsprogram
  • Erfarenhet av att paketera och leverera lojalitetsstrategier

 

Meriterande om du har

  • Arbetat på CRM-avdelning eller CRM-byrå
  • Förståelse för CRM-system/plattformar och analys
  • Förmåga att omvandla strategier till operativa planer

 

Låter detta intressant, ta kontakt med oss redan idag!
Kontakta: johan.backarlin@revide.se för mer information.

Läs mer om vårt lojalitetsverktyg på www.eclub.se

Revide är inne i en expansionsfas och söker just nu flera kompetenser.

Vi söker en

Senior projektledare, Stockholm

Vi söker en

Utvecklare, Stockholm

Vi söker en

Senior utvecklare, Norrköping

Vi söker en

Senior projektledare, Norrköping

Vi söker en

CRM-Projektledare, Stockholm

Vi söker en

Berätta för oss