#kulpåjobbet

Häng med oss!

Vi söker en

Senior IT projektledare, Stockholm

Vi söker en

.NET-utvecklare, Åre

Vi söker en

DevOps Engineer for Azure, Norrköping

Vi söker en

Frontendutvecklare, Stockholm

Vi söker en

Senior backendutvecklare, Norrköping

Vi söker en

Senior utvecklare, Stockholm

Vi söker en

Spontanansökan!

Vi söker en

Ekonomiassistent, Norrköping

Vi satsar på trivsel och engagemang

På Revide drivs vi av passion och engagemang. Hårt arbete kräver bra teamwork, vilket kräver bra relationer. Vi har våra kontor både i Stockholm och Norrköping men det hindrar oss inte att träffas och göra roliga saker ihop. För på Revide är det viktigt att ha kul på jobbet, både i våra projekt och runt lunchbordet. Vårt mål är att du ska trivas, utvecklas och känna dig som en viktig del av företaget.

Just nu är vi inne i en tuff tillväxtfas och är ständigt på jakt efter stjärnor som kan bidra till vår utveckling och samtidigt öka sin kunskap. När du jobbar hos oss får du vara med i frontlinjen och driva samt jobba med kundfokuserade lösningar som skapar mervärde hos kunden. Du har alla möjligheter att själv påverka karriären hos Revide, i en riktning som kommer oss, våra kunder och dig tillgodo.

Har du kunskap och erfarenheter som du tror skulle passa oss, tveka inte att höra av dig! Vi är ständigt på jakt efter rätt medarbetare som kan bidra till vår utveckling. Du når oss enklast genom att maila till info@revide.se.

Revide är inne i en expansionsfas och söker just nu flera kompetenser.